Be My FoLLoWeR k..!

Wednesday, February 2, 2011

Cuti oh Cuti...Kelantan tunggu sye okey..!!

Salam....
emm....story yg agak lame nak dikongsi bersama...cuma mencari hari yg sesuai jer...jeng...jeng..jeng...inilah harinye...sempena cuti rye cina nie...sye akan ke Kelantan...wah...tak tau la macam ne keadaan kat sne nnt....kat sne tidor umah kawan...harap2 family dia ok la....so takde la rse kekok...segan....malu dan seangkatan dengannye...hehehe~~

plan nak wat macam2 kat sne...jadi tak jadi je yg tau lagi...
First nak gi tengok pantai kat sne...bukan maksud kat snie tak de pantai...cuma mcm cntik ckit jer pantai tu..sebab penah tgok kawan ambil gambar kat situ...teruja la nak pgi sne...amik gmbar bagai kononnye...Insyaallah klu tak de pape...akan sye snap gmbar kat situ untuk tontonan ramai...haha...~

Second...dgr2 nak gi mandi sungai..air terjun..hoho....so kena bwak bju lebih la...hehe..lame kott tak mandi air sungai nie..almaklumla...umah jauh dari sungai..sungai klang ade la...air macam teh dah color...tak sesuai..!!

Third..nak gi shopping la ...ape lagi...dengar2 tudung murah kat sne...nak shopping tp biarlah berpada...(ingat kan diri sendiri yg agak boros nie...)..emmm...mak pesan suruh beli keropok jugak...huh...mau 2 beg balik nnt...pegi 1 beg..balik 2 beg..haha...poyo jer...=)

ehem..usha ckit..beg sye...tak hingat punye...mcm tak nak blik je upenye...hehe..~~
(tak pe biar berlebih...jangan terkurang..)




Lastly...doakan perjalanan sye selamat pergi dan pulang ekk kengkawan...
utk sume blogger dan kengkwan..cuti2 nie jaga diri k..jgn enjoy sgt...ingatlah orang tersayang!!..ceh...ceh...


2 comments:

  1. insyaAllah slmat.okay
    hambuih cuti planning die,hepy holls

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...