Be My FoLLoWeR k..!

Thursday, January 27, 2011

rindu bergelar seorang siswi..

tetiba..bangun pagi tadi...terfikir- fikir nak sambung belajar..kenape ye..??
huh..ada ke peluang untuk sye smbung belajar...bnyak tanggungan...lagi2 untuk my kesayangan tu...kalau buat part time maybe boleh la kott..

=
=
=

rindu nak membace buku yg tebal2...rindu nak tido dengan buku sebab esok nak exam...rindu nak highlight buku time study..rindu nak dengar lecture..huhu



=
=
=

rindu jugak nak wat presentation...gelabah tak igat..dalam otak fikir lain..tapi present cakap lain...hantam sja la labu...rindu nak prepare slideshow powerpoint...rindu nak rase nervous tu...

=
=
=

rindu nak naik bas nie time pegi kelas....bersesak-sesak mcm sardin dalam tu...hehe...tapi seronok...bleh jugak usha2 ehem2 dalam tu...best!!..ish..gatai..!!...rindu nak rase penat time pergi balik kelas sebab kena turun naik bukit...jalan kaki tu sebelum naik bas...penat sgt...berpeluh2 jugak la time sampai kat kelas...








=
=
=


rindu nak rse mengantuk dalam kelas sebab kelas sejuk sangat...amat sesuai untuk melelapkan mata....huhu....time exam ..pergi ptar 3 dgn yan..konon2 study..last2 tdo jer sbb library sejuk sgt...emm..teruk sungguh..!!



=
=
=


rindu nak rse tertekan...rse stress...rse tension sebab takut exam tak lulus...kena repeat paper....carrymark ckit...assignment berlambak dan tak siap sedangkan due date dah dekat...





=
=
=


dan yang paling penting...rindu nak menyarung jubah nie...membuat mak abah rasa bangga dengan sye...





Oleh kerana rindu ini...haruslah berusaha untuk sambung belajar balik...perlukan perancangan yang secukupnye...
INSYAALLAH...




1 comment:

  1. klu ada pluang smbungla..
    part time pun ok.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...