Be My FoLLoWeR k..!

Wednesday, March 16, 2011

Mengidam la...ade sesape nak belikan tak..?

Salam...
Hari nie sangat bosan dengan kerja,jadi macam bengong ckit..kena cari alamat dengan no phone company kat internet..alahai,sangat sangat bosan. Company semua chikai2 punye..mane la ade dalam internetkan..Jadi dengan cara lain nak hilangkan boring sye nak conteng-conteng kat blog sye nie..



Merujuk kepada tajuk...nak tau tak sye mengidam ape....?


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
 ni ha...
Mengidam nak beli dan pakai jersi Liverpool nie..
alangkah cantiknye..alangkah indahnye..
ngade betulkan..
tapi serius mengidam nie..!!

-
-
-

Tapi tak moh baju bawah nie
rosak name bank..rosak sekali jersi idaman kalbu~
(kecik hati Standard Chartered)


Walaupun takkan "semacho" Fernando Torres bila memakainye..
tetap nak jugak!
dia sekarang tak main jersi color merah..
biru meh..Chelsea.!! =(



Minggu lepas de jugak usha-usha kat uptown , abang yang jual tu cakap ori punye
ajak la abah pergi tengok dulu..almaklumla..sye nie bukan tau sangat bab2 barang sukan nie..kalau tanye pasal barang dapur tau la jugak (sikit2 jela taunye pun)
baju tu harga RM10 pun..kalau dia cakap ori..gerenti sye percaye...hehe~

Harus berusaha nak mendapatkanye...
ade sesape nak belikan tak...
ngeh..ngeh...
(dalam mimpi je la kan)
FIKIR SEMULA ianya keperluan atau kehendak...?
muhasabah diri ckit Shikin oii...!
daaa~~

1 comment:

  1. peminat liverpool ka? tak nak geng lah mcm nie! =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...