Be My FoLLoWeR k..!

Saturday, March 5, 2011

nak CHECKUP ke TENGOK WAYANG..??

Salam hari sabtu yang tak berapa nak indah..
kerja seperti biase...so...sambil-sambil update blog yang tak seberapa nie..
huhu..
aktiviti minggu nie..tak de yang menarik pun...semua macam biasa..cuma hari selasa lepas...sye hantar a.k.a teman emak pergi checkup kat Hospital Besar Tengku Ampuan Rahimah Klang..
Nak dijadikan cerita..huh..sesak giler kat hospital tu...nak pergi checkup ke korang-korang nie...??dah macam nak beli tiket wayang je lagaknye..sesak..beratur punye panjang...dalam kepala fikir...dah la niat nak masuk halfday..pukul berapa pulak nak settle kalau orang ramai cam nie...


ehem..mak ceria nak checkup ekk...
mak peace...!!!




Beginilah gamaknye..manusia-manusia yang nak berjumpe dengan doktor masing-masing...kalau tak nak kena beratur macam nie...pandai-pandai la jaga kesihatan eeekkkk...










Sambil tunggu no yang bergerak macam kuro tak cukup makan nie...ape lagi...~~~

-
-
-
-
--
-

-
-


ambik2 la gambor..hehe...
so shweeeetttt.....
cayang emak....!!


sampai sne dalam pukul 8.30 am...selesai urusan dalam pukul...12 pm...
pastu pergi ambik ubat lagi kat klinik lain...
macam tak sempat nak masuk kerja pukul 2pm...
full day lah jawabnye...ngeh..ngeh..~~
ok...da~~~~



2 comments:

  1. oit...tak pun...sje je..
    goverment kan..standard la ramai orang..~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...